This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Zo stijl je je laarzen met je kids

Zo stijl je je laarzen met je kids

Hoe leuk is het om te winkelen voor je dochter en rond te kijken op Instagram naar andere leuke outfits? Met veel plezier trek je ze elke dag een nieuw setje aan. Hoe leuk is het als je ook nog met ze kunt matchen?

Hoe leuk is het om te winkelen voor je dochter en rond te kijken op Instagram naar andere leuke outfits? Met veel plezier trek je ze elke dag een nieuw setje aan. Hoe leuk is het als je ook nog met ze kunt matchen?

Ontwikkelingen op het modegebied

Kinderkleding heeft een grote sprong gemaakt. Behalve de felle kleuren, prints, glitters en teksten die we al kennen is er nu steeds meer duurzame, stijlvolle kleding op de markt. Een paar stoere cowboylaarsjes kan niet ontbreken aan de garderobe en is een echte essential geworden. In het aankomende lenteseizoen hebben we veel kleurrijke laarsjes met mooie pastelkleuren. Veel van de laarzen bij Bootstock zijn zowel verkrijgbaar voor kinderen als voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan de Fever en de Twist boots, echte statement pieces! Wil je een wat rustiger item, dan is er ook de Milkeyway boot van prachtig bruin leer met mooie cut-outs op de schacht en een ronde neus. Door een laars te kiezen die goed bij jullie beiden past (en die is er geheid!) kunnen jullie samen hip over straat. Je meisje vindt dit vast geweldig. Zeker als ze nog klein zijn kijkt je kleintje enorm op naar mama. Wat mama heeft, wil zij ook! Hoe leuk is het dan dat je kunt twinnen. Zelfs als je niet exact dezelfde laars kiest voor jou en je kindje, zullen de twee elkaar leuk aanvullen.

Hoe te combineren

Het moment is daar: je hebt voor jullie beiden een gaaf paar laarzen besteld en je hart maakt een sprongetje als je de doos opent. Maar hoe stijl je eigen op leuke manier de laarzen met je kindje? Je kleren matchen kun je op drie manieren doen: • Print • Kleur • Stijl Je kunt bijvoorbeeld kleren uitzoeken die redelijk onder dezelfde stijl vallen. Bij sommige winkels verkopen ze kleren specifiek gemaakt om bij elkaar aan te sluiten. Met basic items zit je eigenlijk altijd goed: een zwart jurkje, een spijkerbroek, een leuke blouse: allemaal items die perfect met jouw Bootstocks werken. Maar je kunt ook voor veel kleur gaan en colorblocken. Er zijn veel Bootstock laarzen met veel kleur die hier helemaal geschikt voor zijn zoals de Winter Candy.

Over Bootstock

Bij Bootstock gaan we voor duurzaamheid en kwaliteit. Door de strenge kwaliteitseisen die wij hanteren en de hoge kwaliteit leer, gaan de laarzen met behulp van wat liefde en zorg zo lang mogelijk mee. De gave designs maken de laarzen uniek en tijdloos. Zo kun je nog lange tijd van de laarzen blijven genieten.