This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

De perfecte laarzen voor het voorjaar

De perfecte laarzen voor het voorjaar

De temperaturen stijgen voorzichtig, het blijft weer langer licht en het is de perfecte tijd om alvast dingen te plannen, te genieten van het seizoen en eropuit te gaan. Goede schoenen zijn dan essentieel.

Oké, als je 's ochtends op de fiets zit met een dikke sjaal en handschoenen, is het misschien moeilijk om je voor te stellen dat het voorjaar er al weer aan zit te komen. De temperaturen stijgen voorzichtig, het blijft weer langer licht en het is de perfecte tijd om alvast dingen te plannen, te genieten van het seizoen en eropuit te gaan. Goede schoenen zijn dan essentieel.

Door en door comfort

Leren schoenen hebben als groot voordeel dat ze goed ademen en lucht en vocht goed doorlaten. Zo zijn ze voor veel omstandigheden perfect geschikt, óók wanneer de temperaturen stijgen en je voorkomt zweetvoeten of onprettige geurtjes die zich in de loop van de tijd in reguliere schoen nestelen. Doordat het leer met dragen zich naar je voet vormt, worden ze alsmaar comfortabeler en zullen ze te zijner tijd aanvoelen als pantoffels.

Chique en cool

Cowboylaarzen zijn een populaire keuze voor het voorjaar (maar eigenlijk elk seizoen!) door hun veelzijdige draagopties en duurzaamheid. Ze kunnen worden gedragen met verschillende soorten outfits, van spijkerbroeken tot jurkjes en ze zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. In het voorjaar mag het weer dan zo nu en dan onvoorspelbaar zijn, je Bootstock laarzen zijn te combineren met elke outfit:

  • Spijkerbroeken. Jeans en cowboylaarzen zijn natuurlijk dé perfecte combo. Kies bijvoorbeeld voor een skinny spijkerbroek om je laarzen volledig in the picture te zetten, of laat ze onder een wijde broek vallen voor dat peek-a-boo effect. Hoe dan ook is een beetje kleur tijdens dit seizoen precies wat je kunt gebruiken.
  • Met een jurkje of rokje en een goede legging ben je op alle weersomstandigheden voorbereid. Door een tijdloze laars te kiezen met leuke accenten, maak je een simpele outfit al snel uniek. Denk bijvoorbeeld aan Dolly, een zwarte, traditionele laars met handgestikte, witte bloemen die een traditionele cowboylaarzen nét dat beetje pit geven.

Een look die meegaat

Doordat de laarzen van Bootstock (hand)gemaakt zijn om mee te gaan, heb je met de juiste verzorging van seizoen op seizoen plezier van je laarzen.