This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

‘Ik loop veel. Houd ik het de hele dag vol op cowboylaarzen?’

‘Ik loop veel. Houd ik het de hele dag vol op cowboylaarzen?’

‘Gedurende de dag liep ik van de ene plaats naar de andere, zonder enige tekenen van vermoeidheid. Mijn voeten voelden zich comfortabel en goed ondersteund en ik hoefde me geen zorgen te maken over blaren of pijnlijke voeten.’ Lees Marie’s ervaring hier!

‘Ik liep de hele dag rond op mijn cowboylaarzen, en ik had nooit gedacht dat ik het vol zou kunnen houden,’ zegt Marie (26) vol verbazing. ‘Toen ik de laarzen aantrok, was ik bang dat ze ongemakkelijk zouden zijn en mijn voeten pijn zouden doen. Maar tot mijn verbazing waren ze juist erg comfortabel.’

Comfortabel de dag door

Cowboylaarzen worden vaak meer als mode-item gezien dan dat ze eruit gepikt worden voor hun comfort. Toch is het comfort voor veel mensen verrassend. Zo ook voor Marie. ‘Ik begin mijn dag altijd met een wandeling met mijn hondje. Ook op het werk ben ik de de hele dag in de weer, van het ene overleg naar het ander, of een presentatie. Ik sta en loop veel, elke dag weer. Het is een wonder als ik de 10.000 stappen niet haal op een dag. Maar goed, ik werd verliefd op de look van Bootstock laarzen en besloot het toch maar te proberen. Voor de zekerheid had ik een paar sandaaltjes in mijn tas gegooid,’ lacht ze. ‘Meestal loop ik op laarsjes of hakken en normaal gesproken zou ik na een paar uur al last hebben van pijnlijke voeten, maar de cowboylaarzen boden onverwachte ondersteuning. Ze hadden een stevige zool die de impact van elke stap dempte en mijn voeten goed ondersteunde. Ik kon zonder problemen lopen en thuiskomen zonder pijn of ongemak.’

Een drukke dag

‘Gedurende de dag liep ik van de ene plaats naar de andere, zonder enige tekenen van vermoeidheid. Mijn voeten voelden zich comfortabel en goed ondersteund en ik hoefde me geen zorgen te maken over blaren of ongemakkelijke wrijving. Het was een aangename verrassing dat de cowboylaarzen zo'n goede metgezel bleken te zijn tijdens mijn actieve dag. Natuurlijk, in het begin waren ze wat minder comfortabel omdat ze dan nog naar je voeten moeten vormen. Dat is logisch en dat was ik ook gewend van andere leren schoenen die ik al had.’

Loop ermee weg

‘Nu ik ze een paar maanden heb, voelen ze als pantoffels aan mijn voeten! Ik trek ze zo aan en houd het gemakkelijk een hele dag op ze vol. Ik denk dat het nu het meest comfortabele paar schoenen is dat ik bezit. Ik wil niet meer anders!’ zegt Marie gelukkig.