This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Zo stijl je je laarzen met stoere kleding

Zo stijl je je laarzen met stoere kleding

Tierelatijntjes ben je niet zo van, niet te veel frivool en drukte. Het moet makkelijk zijn, lekker zitten en een stoer tintje houdt je wel van. Van een beetje zwart of leer deins jij niet terug. Stoere kleding combineren met cowboylaarzen is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het is een stijl die perfect past bij mensen die van een stoere en robuuste uitstraling houden en die niet bang zijn om op te vallen. Hoe stel je een kledingkast samen die bij jouw stoere stijl past en welke Bootstock laarzen kun je daarbij dragen?

Stijlen

Het is goed om te weten dat cowboylaarzen in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Zo heb je bijvoorbeeld wat traditionelere cowboylaarzen, met bijvoorbeeld leren franjes, maar je hebt ook moderne varianten met andere decoraties. Afhankelijk van je smaak en voorkeur kun je een passend paar voor jou vinden.

Patronen en materialen

Stoere kleding is natuurlijk een breed begrip. Dit kan varieren van een leren jasje, tot een gescheurde jeans of geruit shirt. Bij een stoere look werken verschillende patronen en materialen bijzonder goed. Denk bijvoorbeeld aan een ruitprint, als is een smaakvolle zebra- of tijgerprint ook zeker niet misplaatst. Materialen als leer, zijde en katoen doen het heel goed. Een 'zware stof' kan veel detail en interessante aspecten aan een outfit geven. Het mooist is om ervoor te zorgen dat de kleuren en patronen goed samengaan met de laars, al is dit vrij makkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een donkerblauwe spijkerbroek combineren met een wit T-shirt en een zwart leren jack. Hierbij kun je dan een paar zwarte cowboylaarzen dragen om de look compleet te maken.

Zorg voor comfort

Natuurlijk is het het belangrijkste dat je je comfortabel moet voelen in je kleding. Ben je het niet gewend om cowboylaarzen te dragen, dan kan het de pasvorm en hoogte even wennen zijn, of weet je niet goed hoe je ze moet combineren met andere items in je kledingkast. Met een paar waarin je je goed voelt en dat goed past ben je al halverwege. Als je denkt dat cowboylaarzen heel country of tuttig zijn, dan zit je ernaast. Door de verschillende designs zijn de laarzen ontzettend universeel te stijlen, bij verschillende kledingsmaken en -stijlen. Je kunt voor een eenkleurige outfit gaan met laarzen in een neutrale kleur, of je kunt een donkere outfit opbreken met vrolijk gekleurde laarzen. Ga eens op zoek naar een paar cowboylaarzen dat bij jou past en rock die stoere look!