Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

Zo draag je je cowboylaarzen in de zomer

Zo draag je je cowboylaarzen in de zomer

Cowboylaarzen zijn perfect te combineren met al jouw mode-items deze zomer! Lees hier hoe je de laarzen mooi kunt stijlen.

 

In de zomer neig je misschien sneller naar open schoenen: sandaaltjes of slippers. Maar wanneer je een dag wat verder moet lopen of je een keer wat pit wil geven aan je outfit, dan zijn cowboylaarzen de perfecte toevoeging aan je kledingkast. Voor je dagelijkse bezigheden of voor op een van de vele festivals die jij deze zomer af gaat struinen zijn Bootstock laarzen een must!

Ademende schoenen

Als je denkt dat je je rot gaat zweten in leren laarzen, dan zit je ernaast! Leer ademt, in tegenstelling tot wat de meesten denken, juist erg goed. Bovendien raken cowboylaarzen nooit echt uit de mode. Eigenlijk keren ze elk seizoen wel terug, gestyled op tientallen verschillende manieren. Het is een ontzettend veelzijdig (en tijdloos!) modeartikel.

Een romantische jurk

Hét perfecte item om te stijlen met laarzen zijn jurkjes. Met een lieflijk patroontje, kantjes of of pofmouwen. Lang of kort, alles kan! Een goed paar laarzen is universeel en kan eigenlijk met zoveel items. Zo combineer je lief en stoer en stel je met twee basic items gemakkelijk een ontzettend gave look samen. Voeg een blazer of cardigan toe voor de koudere zomeravonden en je bent op alles voorbereid! Met een witte laars, bijvoorbeeld, heb je een schoen voor bij elke outfit,

De spijkerrok

Als we iets terug zien komen deze zomer, is het de spijkerrok. In zijn korte variant, maar vooral de enkellengte. Leuk te combineren met een coltrui of gave blouse. De look maak je dan helemaal af met een paar laarzen eronder. Jennifer Lopez combineerde het met een patchwork rok, beige top, bruine laarzen en een moderne zonnebril.

De all-american look

Een stoere look die van alle kanten countryside schreeuwt, is het dragen van een graphic t-shirt, spijker shorts en een gaaf paar laarzen. Wil je helemaal uitpakken, voeg dan een cowboyhoed of geruite blouse toe, of combineer het á la Kendall Jenner met een zwarte cowboylaars, witte tank top en een blazer.

Voor ieder wat!

Bij Bootstock hebben we een uitgebreid aanbod aan verschillende kleuren en stijlen laarzen, zodat er voor iedereen, en voor elke outfit, wel wat bij zit. Met het juiste onderhoud zijn de laarzen tegen alle weersomstandigheden beschermd en kunnen ze nog jarenlang mee.