Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

ACTIE: Gratis verzending in NL & BE!

Veelgestelde vragen

Verzending

Momenteel verzenden wij alleen naar alle landen in Europa. Mocht u een bestelling naar een land buiten Europa willen laten verzenden, neem dan contact met ons op via: info@bootstock.nl. Hiervoor gelden aangepaste verzendkosten.

Verzending in Nederland gebeurt via DHL.

We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-4 werkdagen te verzenden.

Na bestelling en betaling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de geplaatste bestelling. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, neem dan contact op zodat wij kunnen kijken of alles goed is verlopen.

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de verzending en een track & tracé code. Hiermee kunt u uw zending volgen. Vanaf het moment dat het pakket is overgedragen aan DHL hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Onze verzendkosten bedragen momenteel €5,95 maar dit verschilt per land. Bij het plaatsen van de bestelling zullen te juiste verzendkosten te zien zijn.

Als de ontvangen track&tracé code na 1-4 werkdagen niet aangeeft wanneer het pakket geleverd wordt neemt u dan eerst even contact op met DHL. Vaak kunnen zij u direct van de juiste informatie voorzien.

Here you can place an explanation or answer to the question.

Retourneren

Artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bootstock is niet verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten wanneer bestellingen worden geretourneerd.

Voeg altijd de pakbon toe met het ordernummer en vermeld de reden van retour. Zonder het ordernummer of uw naam- en adresgegevens kunnen wij niet achterhalen van wie de retourzending is.

Behandel de laarzen met zorg. Bij het retourneren moet het in dezelfde staat zijn als waarin u ze heeft ontvangen. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd.

We raden u altijd aan om uw geretourneerde pakketten met tracking te verzenden. Bootstock is niet verantwoordelijk voor verloren leveringen.

Binnen 14 dagen na ontvangst.

U kunt uw retourzending naar het volgende adres sturen:

Bootstock
Alkemadelaan 4
2371 EX Roelofarendsveen

Voeg altijd de pakbon toe met het ordernummer en vermeld de reden van retour. Zonder het ordernummer of uw naam- en adresgegevens kunnen wij niet achterhalen van wie de retourzending is.

Alle retours zijn voor eigen rekening. Bootstock is niet verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten wanneer de bestelling wordt geretourneerd.

Ja, zolang deze binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen valt 

U stuurt uw ontvangen product retour, u kunt zelf via de website een andere maat dan wel product bestellen.

Bestelling

Zodra uw bestelling geplaatst is kan deze helaas niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Neemt u contact op met onze klantenservice info@bootstock.nl

Overig

Ideal, Billink (achteraf betalen), Credit Card

Ja, wij werken samen met Billink (achteraf betalen)

De maattabellen staan op de website bij de laarzen, iedere laars heeft een eigen maattabel. Ook staat op de website duidelijk hoe de voeten gemeet moeten worden.

De maattabellen staan op de website bij de laarzen, iedere laars heeft een eigen maattabel.

Onze laarzen worden in Portugal en in India geproduceerd.