Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

ALLEEN DEZE WEEK: Gratis verzending in NL & BE!

Verzenden en retourneren

We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-4 werkdagen te verzenden. Verzending in Nederland gebeurt via DHL.

Na bestelling en betaling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de geplaatste bestelling. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, neem dan contact op zodat wij kunnen kijken of alles goed is verlopen.

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de verzending en een track & trace code. Hiermee kunt u uw zending volgen. Vanaf het moment dat het pakket is overgedragen aan DHL hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Wilt u het artikel retourneren maak dan gebruik van onderstaande link.

U vult hier het ordernummer in dat vermeld staat op de pakbon beginnend met O2023- 

https://bootstock.returnless.com

Artikelen mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bootstock is niet verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten wanneer bestellingen worden geretourneerd.

Maak bij het retourneren gebruik van onze link https://bootstock.returnless.com

Wilt u geen gebruik maken van de link, voeg dan altijd bij het retourneren uw NAW-gegevens en het ordernummer toe. Zonder het ordernummer of uw naam- en adresgegevens kunnen wij niet achterhalen van wie de retourzending is.

U kunt uw retourzending naar het volgende adres sturen:

Bootstock
Alkemadelaan 4
2371 EX Roelofarendsveen

Behandel de laarzen met zorg. Bij het retourneren moet het in dezelfde staat zijn als waarin u ze heeft ontvangen. Retourzendingen die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd.

We raden u altijd aan om uw geretourneerde pakketten met tracking te verzenden. Bootstock is niet verantwoordelijk voor verloren leveringen.