Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

Bootstock gebruikt persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer uitsluitend voor het afhandelen en bezorgen van uw bestelling. Wij voldoen hiermee aan de wet WBP, de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bootstock verhuurt, verkoopt of deelt geen persoonlijke informatie over u met andere mensen of niet-gelieerde bedrijven.

Leveringstermijn

Bestellingen worden over het algemeen binnen 2-5 werkdagen na ontvangst van de betaling bezorgd. De exacte levering kan variëren en is afhankelijk van uw bestemming. Bootstock is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van uw pakket tijdens de bezorging. Bootstock heeft hier namelijk geen controle over. Door een bestelling bij ons te plaatsen, accepteert u het risico dat uw pakket mogelijk vertraging kan oplopen tijdens de verzending.

Verloren of beschadigde items

Bootstock is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade veroorzaakt door één van de diensten die wij leveren. Alle artikelen worden op eigen risico gekocht. Voor eventuele schade veroorzaakt door verzending, kunt u contact opnemen met de transportmaatschappij. Bootstock zal u indien nodig het trackingnummer en de contactgegevens van het transportbedrijf verstrekken. Zodra deze informatie aan u is verstrekt, is het uw verantwoordelijkheid om contact op te nemen voor de afhandeling met het transportbedrijf. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte pakketten.

Importbelasting

Wanneer u artikelen bij Bootstock bestelt en in een ander land dan Nederland geleverd wilt hebben, dan kan het zijn dat u invoerrechten en/ of belastingen moet betalen. Bootstock is niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die voortvloeien uit zulke douane/ invoerrechten. Eventuele extra kosten voor inklaring vallen buiten onze controle en Bootstock kan de waarde van deze kosten daarom niet voorspellen. Neem voor meer informatie over het douane- en accijnsbeleid in uw land, contact op met uw douanekantoor.

Betalingsmethoden

Aankopen die online via Bootstock worden gedaan, worden beveiligd via vertrouwde internet betaling verwerkingsbedrijven. Alle persoonlijke debet- en creditcard gegevens die worden verzonden, worden afgehandeld via beveiligde verbindingen. Alle persoonlijke contactgegevens die naar ons worden verzonden, worden niet gedeeld, verkocht of gevraagd. Vul het bestelformulier daarom naar waarheid en volledig in naar uw beste eer en geweten.

Retouren en Ruilen

Bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen op eigen kosten geretourneerd worden. De artikelen dienen daarvoor niet gedragen en in nieuwstaat te verkeren. Voor retours 15-30 dagen na ontvangst.

Bootstock zal het artikel/ de artikelen ruilen en gratis naar u opsturen of uw geld terugbetalen minus verzendkosten en/ of extra kosten. Zowel het geretourneerde artikel als de verpakking moeten in ongebruikte nieuwstaat zijn. Wanneer de product verpakking beschadigd is, zullen we een vergoeding van minimaal 15% van de waarde van de goederen in rekening brengen.

Gebruiksvoorwaarden website

De volledige inhoud van de website van Bootstock is auteursrechtelijk beschermd. De inhoud en de website als geheel zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik door de gebruikers van onze site.

U mag een geselecteerd deel van de inhoud downloaden, afdrukken of opslaan, op voorwaarde dat u 1. Deze materialen alleen gebruikt voor uw eigen persoonlijke, niet-commerciële gebruik, 2. de inhoud niet kopieert of plaatst op een netwerkcomputer of de inhoud uitzendt in een media, en 3. de inhoud op geen enkele manier wijzigt of copyright- of handelsmerk vermelding verwijdert of wijzigt. Bootstock behoudt zich het volledige intellectuele eigendomsrecht voor op alle inhoud die u downloadt, reproduceert, afdrukt, her distribueert of opslaat vanaf deze website.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Bootstock en hoewel we er naar streven de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook. Er zijn geen garanties expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website, of de daarop vermelde producten, afbeeldingen of diensten. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, direct indirect of als gevolg. Wij doen er alles aan om de website soepel te laten werken. Bootstock neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.