Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

ALLEEN DEZE WEEK: Gratis verzending in NL & BE!

‘Dit is mijn eerste paar laarzen, en ik wil nooit meer anders!’

‘Dit is mijn eerste paar laarzen, en ik wil nooit meer anders!’

Maddy’s (26) social media stond vol met gave outfits, maar zelf durfde ze het maar moeilijk aan. Tot ze haar eerste paar Bootstock laarzen aanschafte. Lees het hier!
‘Regelmatig scroll ik door social media voor outfitinspiratie,’ vertelt Maddy (26). Als bruidsstyliste is ze doorlopend bezig met de nieuwste mode en het opdoen van leuke ideeën voor nieuwe looks. ‘Maar in mijn eigen kledingkast ben ik juist helemaal niet experimenteel. Ik vind het leuk om door middel van vision boards mijn ideeën te presenteren, nieuwe combi’s te bedenken en outfits te bewaren waar ik helemaal gek van ben. Zo browse ik elke avond tevreden door mijn foto’s om mijn kleren klaar te leggen voor de volgende dag. Steeds vaker zag ik cowboylaarzen voorbij komen in mijn feed, maar ik durfde maar niet goed de stap te wagen. Die zie je tenslotte niet elke dag.’

Inspiratie

‘Tenminste, dat was tot ik het dochtertje van mijn beste vriendin de schattigste laarsjes zag dragen. ‘Hoe kom je dáár nou weer aan?’ vroeg ik haar grappend. Ze vertelde me dat ze een nieuw Nederlands schoenenmerk had ontdekt met leuke kinderschoenen waar ze helemaal gek van was voor haar dochter. ‘Maar ze hebben ze ook in jouw maat, hoor!’ Toen ik die avond in bed lag schoot de gedachte weer door mijn hoofd en besloot ik toch eens een kijkje te wagen. Ik was gelijk verliefd. Ik heb er nog een weekje over lopen wikken en wegen en heb ze toen besteld. Ik wilde het gewoon een keer proberen! De laarzen die ik leuk vond waren ook nog eens in de sale, dus dat was helemaal mooi meegenomen!’

Wachten op de postbode

‘Ik heb als een klein kind bij het raam zitten wachten op het pakketje,’ lacht Astrid. ‘Om de vijf minuten ververste ik de tracking, om te kijken of ‘ie al bijgewerkt was. Ik had nog net geen krukje bij de deur staan, haha! En wat was ik blij toen ik het pakketje in handen had. In een oogopslag kon je al zien dat er zorg en aandacht in het maken van de laarzen was gestoken. Het stiksel was netjes afgewerkt en ze zagen er gewoon echt stevig en ‘af’ uit. Omdat ik best lang ben, koos ik voor de Conveted High laars. Deze heeft een extra hoge schacht met heel gaaf stiksel. Door de kleur passen de schoenen eigenlijk overal bij.’

Nieuwe stijl

‘Met de aanschaf van de laars ontdekte ik een liefde voor bohemian mode. Ik stapte steeds meer uit mijn comfortzone met vrolijke prints en kant. Dit begon mijn omgeving ook op te vallen, dat was heel leuk om te merken. Ik ontwikkelde echt mijn eigen stijl. Bovendien was het dochtertje van mijn beste vriendin idolaat dat we matchende schoenen hadden,’ lacht Maddy. ‘Inmiddels voel ik me een stuk zekerder in mijn kledingstijl en merk ik dat ik steeds meer durf te experimenteren. De collectie laarzen is inmiddels aanzienlijk uitgebreid… Dat vind ik heel leuk. Ik vind het ook fijn dat ik die zekerheid uitstraal naar mijn klanten. En dat alles om een paar laarzen!’