Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

De kledingtrends van nu stylen met Bootstock

De kledingtrends van nu stylen met Bootstock

Het hangt in de lucht: het is op en top herfst. Misschien mag het van jou nu alweer zomer zijn, of misschien omarm je deze koude dagen juist helemaal. Je kunt er niet omheen. We willen het tijdens deze koude maanden graag warm hebben en comfortabel zijn, maar er leuk uitzien is dit seizoen minstens zo belangrijk. Dat de zomer voorbij is, betekent absoluut niet dat jij je cowboylaarzen op moet ruimen. Zo stijl jij de boots van Bootstock óók in de herfst!

De trenchcoat

Deze herfst zien we ze overal: lange, prachtige trechcoats. Door de vaak neutrale kleuren van trench coats is de jas gemakkelijk te combineren met de rest van je kledingkast, ook met cowboylaarzen. De Black Treasure laarzen zijn door hun donkere kleur geschikt voor elke herfstoutfit. Combineer ze bijvoorbeeld met een donkere jeans en een warme sweater om de donkere herfstkleuren in je outfit te houden. Of ga juist voor een witte blouse, lichte jeans en een spencer voor een 'nette' look, met toch een beetje edge. En met een matchende riem maak je de outfit helemaal af!

De blazer

Als iets een winter essential is, dan is het wel de blazer. Een extra laagje warmte, modieus en universeel. Een blazer in het wit, zwart of in verschillende bruintinten is iets waar je met regelmaat naar zal rijken. Een simpele outfit maak je gemakkelijk af met een statement piece. Bijvoorbeeld de Jolene laarzen. Het rode leer en het prachtige borduurwerk op de schacht trekken direct de aandacht.

Knitwear

Voor dit najaar staan warmte en comfort dubbel en dwars op de agenda. Deze herfst kun je de grote, dikke truien dus lekker uit de kast trekken. Een sweaterjurk (of gewoon een grote trui) is bijvoorbeeld leuk te combineren met een dikke panty en een stevig paar laarzen. Of probeer een trui, een lange rok en onze Twist boots eronder. Zo zie jij er altijd 'ready for the runway' uit.

Duurzaam in de mode

Bij Bootstock gaan we voor duurzaam. Hoewel de trends alsmaar veranderen, is het goed om in kledingstukken te investeren waarvan je weet dat je ze optimaal gaat dragen. Cowboylaarzen zijn goed te combineren met verschillende kledingstijlen en -stukken. Door het maatwerk en de hoge kwaliteit van de Bootstock laarzen kunnen ze nog seizoenen mee, zonder ooit uit de mode te raken!