Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

ACTIE: Gratis verzending in NL & BE!

Cowboylaarzen: de laars voor elk trend

Cowboylaarzen: de laars voor elk trend

Het najaar wordt langzaam voelbaar en de bladeren beginnen weer van kleur te veranderen. Ook nu zijn Bootstock laarzen de perfecte toevoeging aan je outfit. Je leest het hier!

Voorzichtig bewegen we richting het najaar, wat weer nieuwe trends met zich meebrengt. Bij Bootstock gaan we voor laarzen die vloeiend met elke trend meebewegen, zodat jij laarzen hebt die ten allen tijde overal bij passen. Hoe je ze dit najaar combineert, lees je in dit blog!

Relaxed denim

Het lijkt alsof er een eindeloze strijd gaande is tussen de krappe skinny jeans en de wijde, losse broeken die we na de skinny jean-trend omarmden. Tijdens Paris Fashion Week 2023 etaleerde grote merken als Saint Laurent en Gucci de strakke broek en legging. Of je nou van een strak model of je benen liever een beetje laat ademen, de cowboylaarzen van Bootstock passen bij beiden. Laat de pijpen van je broek heen vallen voor een flitsend peek-a-boo effect, of stop je broek bij je laarzen in voor een hippe look. In zo’n geval is een stoere laars met veel kleur mooi, om een look te maken die opvalt. Wat dacht je van de Candy Brown laarzen? Draag je ze onder je broek, dan heb je een bruine laars die altijd goed staat. Stop je je broek erbij in, dan heb je ineens een statementlaars. Geen gek idee!

Maxi rokken

In 2000 was het dé look: een lange spijkerrok. Het liefst met een hakje of lekker hoge laars eronder en een ingestopt coltruitje. Tegenwoordig wordt de rok een stuk stoerder gestyled, met een bloesje of crop top, maar dat een goede, hoge laars onder een maxirok fantastisch staat, blijft een feit. Bijvoorbeeld de Ruffle Sand laars. Met een extra hoge schacht heb je een echte statementlaars in een neutrale klaar, die overal bijpast.

Denim on denim

Deze trend lijkt vrij snel op elkaar keer op keer terug te komen, maar het is mooi om te zien hoe trends wel doorlopend nét anders ingevuld worden en hun eigen twist krijgen. Maar die denim on denim look, die is een beetje cowboy niet vreemd. Een spijkerblouse, spijkerbroek, leren riem en cowboylaarzen en je hebt de authentieke look. De outfit breek je op met een contrasterende kleur, bijvoorbeeld zoals in de Mary cowboyboots. Afgewerkt met een gaaf, geborduurd vlinderpatroon.

De sweaterjurk

De sweaterjurk is de perfecte combinatie tussen comfortabel en stijlvol. In essentie is het een heel basic item dat op veel manieren te combineren is, maar wat het afmaakt zijn de accessoires. Een sweaterjurk kleed je pas echt af met een riempje, blazer, hoed of een boot eronder. Omdat we in het najaar vaak iets meer geneigd zijn donkere kleuren te dragen ten opzichte van het voorjaar en de zomer, is een zwarte laars het perfecte item bij, nou ja, eigenlijk bij elke outfit! Dit kan een subtiele zwarte laars zijn zoals de Black Treasure, maar wil je iets meer detail of intrige, dan is Dolly met wit borduurwerk dé keuze voor jou.