Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

ALLEEN DEZE WEEK: Gratis verzending in NL & BE!

Disclaimer

Wij hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zorgen ervoor dat zowel de afbeeldingen als de beschrijvingen in de hoogst mogelijke mate overeenstemmen met de werkelijkheid. De kleuren van afbeeldingen kunnen op verschillende beeldschermen anders getoond worden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor informatie die andere websites over onze website, producten of diensten vermelden. We stellen het wel op prijs wanneer je dit bij ons wilt melden.

Gebruik van foto's, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan. Het maakt niet uit of je deze informatie direct van onze website haalt of gebruikt vanaf andere websites of via een zoekmachine. Het maakt ook niet uit of de inbreuk bewust of onbewust heeft plaatsgevonden. Wanneer wij schade leiden door inbreuk op ons auteursrecht, zullen wij een schadevergoeding instellen, indien nodig via de rechter.

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Bootstock en hoewel we ernaar streven de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of welke schade dan ook die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Alles wordt in het werk gesteld om de website goed te laten werken. Bootstock is echter niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk zijn voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze macht.